top of page

Vietnam Kulturarv (12D/11N)

Utforsk kulturarv og historie i Vietnam

 

 

Dag 1: Ha Noi - Ankomst (M)


Ankomst og møter vår guide på Noi Bai flyplassen i Ha Noi. Transport til hotell. Velkomst middag. 
 

Dag 2: Ha Noi (F,L,M)


Fri på formiddagen. Bytur inkludert litteraturens tempel, Hoan Kiem innsjø og Ngoc Son Tempel, cyclo tur rundt Ha Noi gamlebyen og Dong Xuan Marked. Middag på en lokal restaurant, etterpå nyter vi vanndukketeateret før vi returnerer til hotellet.
 

Dag 3: Ha Noi - Ha Long (F,L,M)


Vi kjører til Ha Long tidlig om morningen. Ankomst og gå om bord på båten. Etter lunsj med sjømat på båten seiler vi rundt bukta og besøker grottene rundt omkring eller stopper ved en øy for svømming. Vi har god tid å slappe av på båten, drikker vin, ser på solnedgang, eller leser bøker. Middag og overnatting på båten.
 

Dag 4: Ha Long - Ha Noi (F,L,M)


Etter frokosten fortsetter vi turen til Bai Tu Long Bay. Lunsj om bord. Returnerer til kaia og kjører tilbake til Ha Noi. Ankomst Ha Noi og middag på en lokal restaurant.
 

Dag 5: Ha Noi - Da Nang - Hoi An (F,L,M)


Fri fram til transport til flyplassen for fly til Da Nang. Ankomst og kjører videre rett til en resort i Hoi An. Resten av ettermiddagen fri på stranden eller utforske gamlebyen Hoi An. Lunsj og middag på en lokal restaurant.
 

Dag 6: Hoi An - My Son - Hoi An (F,L,M)


Etter frokosten tar vi en 5 timer lang tur til My Son, Cham urbefolkningens hellig land med hundrevis av gamle bygninger og deres kultur. Returnerer til Hoi An for lunsj og smaker på Cao Lau, spesialiteten i Hoi An. Ettermiddagen er fri fram til middag.
 

Dag 7: Hoi An - Hue (F,L,M)


Vi Kjører til Hue via Hai Van passet. Ankomst og innsjekking på hotell, lunsj ved hotellet. På ettermiddagen tar vi bytur inkludert Citadelen og keiser byen, Kong Tu Duc og Khai Dinh gravsted. Tar en båttur på parfyme elven til Thien Mu pagoda. Keisermiddag med keisermusikk underholdning. Vietnamesisk kultur på sitt beste!
 

Dag 8: Hue - Quang Binh - Phong Nha grottene (F,L,M)


Vi kjører til Quang Binh. Sightseeing stopover ved breddegrader 17, Hien Luong Bruen. Lunsj på en resort i Quang Binh. På ettermiddagen tar vi en båttur til Phong Nha grottene, en av de peneste og lengste grotte i verden. Returner til hotell for middag.
 

Dag 9: Quang Binh - Hue - Ho Chi Minh City (F,L,M)


Vi kjører tilbake til Hue og transport direkte til flyplassen for ettermiddagsfly til Ho Chi Minh City. Lunsj og middag på lokale restauranter avhengig av den aktuelle flyruten.

Dag 10: Ho Chi Minh City tur (F,L,M)


Halvdags bytur inkludert fotostopp ved Notre Dame Cathedral, Postkontoret, Re-Unification Palace, Historisk Museum, vi kjører også forbi China Town med et besøk til Thien Hau Pagoda. Lunsj og middag på lokale restauranter.
 

Dag 11: Ho Chi Minh City - Cu Chi Tunnel (F,L,M)


Avreise for Cu Chi, et underjordisk tunnelsystem laget av geriljaen under Vietnamkrigen. Vi stopper for lunsj på restauranten Ben Duoc som ligger inne i det historiske området. Deretter utforsker vi tunnelene, besøker krigsmuseet i Cu Chi (Ben Duoc Tempel). Retur til Ho Chi Minh City. Vi spiser middag og ser et tradisjonelt show før vi returnerer til hotellet.
 

Dag 12 : Ho Chi Minh City - hjemreise (F)


Fri til transport til flyplassen Tan Son Nhat for hjemreisen. 


Prisen inkluderer:
* Hotell inkvartering som spesifisert på hotell listen med delt dobbelrom.
* Cruise junk pakken i Ha Long bukta.
* Måltidene som anvist i programmet (F=frokost, L=Lunsj, M=middag)
* Transport med god klima-anlegg bil og buss.
* God erfaring engelsk talende guide.
* Alle inngangsbilletter og båt utflukter.
* Innenriks flybilletter og flyskatter.
* En gave/pax fra Vietnamtourism i HCMCT

Prisen ekskluderer:
* Personlig utgifter og drikker
* Visum avgift til Vietnam
* Internasjonal flybillett og flyskatter til Vietnam

Ring for pris

 

12
Dager
22 88 56 71
ELLER:

Send oss en forespørsel med informasjon om behov og reisedeltakere. Vi legger opp og tilpasser ditt behov. Du vil få svar så fort vi har lest forespørselen

  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
bottom of page