top of page

Vietnam Discovery (15D/14N)

Rundreise i Vietnam. 15 dager, 14 netter.
 

Dag 1: Ho Chi Minh City (M)

Ankomst og møt vår guide på flyplassen. Transfer til hotell. Middag på en sentral Vietnamesisk restaurant. 

 

Dag 2: Ho Chi Minh City bytur (F,L,M)
Vi starter dagen med sightseeingstur til: Historisk Museum, Krigsminne Museet, sentrumsbesøk med Reunification Hall, Notre Dame katedralen og byens postkontor. Vi stopper ved en lokal håndverker (lakkverksted) og studerer Vietnamesisk kunsthåndverk. Turen fortsetter til China-Town med besøk til det Chinesiske Tempelet, og Binh Tay markedet. Vi slapper av på toppen i Panorama tårnet, den høyeste byggningen i Ho Chi Minh City hvor vi har en fantastisk utsikt over hele byen. Vi fortsetter med et cruise langs Saigon-elven, hvor vi også spiser middag før vi returnerer til hotellet.

 

Dag 3: Ho Chi Minh City - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh City (F,L,M)

Vi reiser til Tay Ninh, Caodaiismens hjemland. Vi stopper på veien og ser de typiske landsbyhusene hvor de lager rispapir og nudler. Vi går selvsagt innom og ser hvordan det hele skjer. Vi besøker også et Caodaiisk Tempel og får være med på en typisk tempelmesse før vi reiser videre til Cu Chi, et underjordisk tunnelsystem laget av geriljaen under Vietnamkrigen. Vi stopper for lunsj på restauranten Ben Duoc som ligger inne i det historiske området. Deretter utforsker vi tunnelene, besøker krigsmuseet i Cu Chi (Ben Duoc Tempel). Retur til Ho Chi Minh City. Vi spiser middag og ser et tradisjonelt show før vi returnerer til hotellet. 

 

Dag 4: Ho Chi Minh City - Can Tho (F,L,M)
Vi reiser til Cantho i Mekong deltaet og besøker det historiske Vinh Trang tempelet på veien. Vi sjekker inn på hotellet når vi ankommer Can Tho. Tidlig ettermiddag reiser vi til Thot Not som ligger 45 km nord om Can Tho, og får se hvordan de fletter bambus kurv i Long Thanh før vi returnerer til Can Tho sent ettermiddag og spiser middag på hotellet.

Dag 5: Can Tho - Ho Chi Minh City (F,L,M)
Tidlig morgen tar vi båten ut på det flyttende markedet på Cai Rang floden, og ser hvordan det typiske folke livet er i Mekong deltaet. Vi reiser videre på Mekong-elven og stopper langs veien og besøker en typisk gård og smaker på sesongens tropiske frukter. Lunsj og retur til Ho Chi Minh City hvor vi også spiser middag på en lokal restaurant.

Dag 6: Ho Chi Minh City - Nha Trang (F,L,M)
Transfer til flyplassen og vi flyr til Nha Trang, til et av Vietnams fineste badesteder. Sightseeing turen i Nha Trang inkluderer også et besøk til Cham Ponagar Tower som ligger rett ved Cai-elven og Long Son tempelet. Ettermiddagen er fri til egen disposisjon, men vi møtes for middag på en restaurant ved elvebredden før vi returnerer til hotellet.

 

Dag 7: Nha Trang (F,L,M)
Etter frokosten tar vi en båttur til Tri Nguyen, en fiskerlandsby, øyene Tam og Mun, og nyter badelivet og spiser lunsj på en av øyene før vi returnerer tilbake til havnen. Ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Middag på en lokal restaurant.

Dag 8: Nha Trang - Da Nang - Hoi An (F,L,M)
Transfer til flyplassen og vi flyr videre til Danang. Etter ankomst kjører vi til den historiske byen Hoi An. Vi stopper på veien og besøker Cham museet før vi sjekker inn på hotellet. Om ettermiddagen utforsker vi den historiske byen Hoi An. Båttur på Thu Bon elven og besøker også noen håndarbeid landsbyer som Kim Bong snekkerverksted og keramikklandsbyen Thanh Ha. Lunsj og middag på lokale restauranter. Vi får også se et spesielt show med tradisjonelle danser fra denne regionen av Vietnam før vi returnerer til hotellet.

 

Dag 9: Hoi An - My Son - Hoi An (F,L,M)
Heldagstur til My Son hellig land, erkjent av UNESCO som verdens kultur arv. Lunsj på veien. Vi returnerer til Hoi An sent på ettermiddagen, kvelden er fri til egen disposisjon.

 

 

Ring for pris

 

15
Dager
22 88 56 71
ELLER:

Send oss en forespørsel med informasjon om behov og reisedeltakere. Vi legger opp og tilpasser ditt behov. Du vil få svar så fort vi har lest forespørselen

  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
bottom of page