top of page

Vietnam badestrand (12D/11N)

Opplev deilige strender i Vietnam

 

 

Dag 1: Ankomst Hanoi(M)


Ankomst Noi Bai flyplassen og møt vår guide. Transport til hotell. Middag på en sentral Vietnamesisk restaurant.
 

Dag 2: Ha Noi (F,L,M)


Heldagstur til "tilbakebringer sverd" innsjøen og Ngoc Son templet, litteraturens templet, historiske museet, gammel byen i Ha Noi og Dong Xuan markedet. President Ho Chi Minhs mausoleum (stengt på mandager og fredager), en søyle Pagoda, Quan Thanh Templet, militær museet. Lunsj og middag på lokale restauranter, etterpå nyter vi vanndukketeateret før vi returnerer til hotellet.
 

Dag 3: Ha Noi - Ha Long (F,L,M)


Etter frokosten kjører vi til Ha Long og går om bord på båten for sjømat lunsj. Vi starter cruisen rundt denne bukta omgitt av grottene som Thien Cung grotten (himmelrike palace) og Dau Go grotten (drivtømmer grotten). Vi passerer Tuan Chau, Dinh Huong, Ga Choi, og Canh Buom øyene. Svømming ved Titop badestrand. På ettermiddagen ser vi på solnedgang eller fiske. Middag og overnatting på cruisen.
 

Dag 4: Ha Long (F,L,M)


Vi har hele dagen for svømming, avslapping, fisking ved "tre fersken" strand, drikking lokal vin mens junken fortsertter sin ferd til skilpadde øya, Mannens hode øya, Bonau, Luon grotten. Lunsj og middag om bord på båten.
 

Dag 5: Ha Long - Ha Noi (F,L,M)


Vi besøker Bai Tu long Bay, tekanne øya og Bai Tho (dikten) fjellet. returnerer til ha long City med lunsj om bord på båten, deretter kjører vi tilbake til Ha Noi, ankomst Ha Noi, hotell innsjekking og slapper av resten av dagen.
 

Dag 6: Ha Noi- Nha Trang (F,L,M)


Vi har tid til enda en kort city tur før transport til flyplassen mot Nha Trang. ankomst Nha tra, etter hotell innsjekking tar vi city tur rundt Nha Trang og til Long Son Pagoda, og Ponagar Cham Tower. Tid til svømming og middag på en strand restaurant.
 

Dag 7: Nha Trang (F,L,M)


Vi tar en 6-8 timer båttur til Tri Nguyen akvarium, Tam og Mun øyene. Nyter badestrand here. Hvis du er interessert, prøv noen undervann underholdening som snorkling eller dykking. Avgift for slike underholdninger er ikke inkludert i turprisen. Lunsj på øya, tilbake til kaia og middag på en lokal restaurant.
 

Dag 8: Nha Trang (F,L)


Vi starter dagen med en båttur langs Cai elven til en familie fabrikk for båt bygging. Vi passerer fiskehavn og Xom Bong bruen. En kort tur med bil rundt landsbygda i Nha Trang. Lunsj på en lokal restaurant. Ettermiddagen er fri til engen disposisjon, middag på egen hånd.
 

Dag 9: Nha Trang - phan Thiet/Mui Ne (F,L)


Vi kjører langs riksvei nummer 1 for ca 4 timer til Phan Thiet, deretter direkte til resort på Mui Ne. Innsjekking og resten av dagen fri. Om kvelden tar vi en kort tur til å utforske sand dyner og besøker Cham Tower, middag på egen hånd.
 

Dag 10: Mui Ne - Ho Chi Minh City (F,M)


Fri på formiddagen og vi kjører videre til Ho Chi Minh City etter lunsj. Ankomst Ho Chi Minh City, innsjekking på hotellet. Middag med en tradisjonell musikk forestilling.
 

Dag 11: Ho Chi Minh City tur (F,L,M)


Vi starter dagen med sightseeingstur til: Historisk Museum, Krigsminne Museet, sentrumsbesøk med Reunification Hall, Notre Dame katedralen og byens postkontor. Vi stopper ved en lokal håndverker (lakkverksted) og studerer Vietnamesisk kunsthåndverk, turen fortsetter til China-Town med besøk til det Chinesiske Tempelet, og Binh Tay markedet. Vi slapper av på toppen i Panorama tårnet, den høyeste byggningen i Ho Chi Minh City hvor vi har en fantastisk utsikt over hele byen. Vi fortsetter med et cruise langs Saigon-elven, hvor vi også spiser middag før vi returnerer til hotellet.
 

Dag 12: Ho Chi Minh City - Hjemreise (F)


Fri til transport til flyplassen for hjemreisen.


Prisen inkluderer:
* Hotell inkvartering som spesifisert på hotell listen med delt dobbelrom.
* Cruise junk pakken i Ha Long bukta.
* Måltidene som anvist i programmet (F=frokost, L=Lunsj, M=middag)
* Transport med god klima-anlegg bil og buss.
* God erfaring engelsk talende guide.
* Alle inngangsbilletter og båt utflukter.
* Innenriks flybilletter og flyskatter.
* En gave/pax fra Vietnamtourism i HCMCT

Prisen ekskluderer:
* Personlig utgifter og drikker
* Visum avgift til Vietnam
* Internasjonal flybillett og flyskatter til Vietnam

Ring for pris

 

12
Dager
22 88 56 71
ELLER:

Send oss en forespørsel med informasjon om behov og reisedeltakere. Vi legger opp og tilpasser ditt behov. Du vil få svar så fort vi har lest forespørselen

  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
bottom of page