top of page

Gran Indochina (18D/17N)

Rundreise rundt Indochina

Dag 1: Vientiane (L,M)


Ankomst Vientiane flyplass i Laos. Vi blir hentet på flyplassen, transport til hotelllet. Tur til Wat Prakeo (det opprinnelige hjemmet til smaragd Buddhaen), Wat Sisaket (huset med de 1000 Buddhaer), Anousavari (Vientianes Triumfbue), Pra thatluang stupa (stedet hvor alle relikviene til Lord Buddha ligger). Overnatter i Vientiane. Lunsj og middag på lokale restauranter.
 

Dag 2: Vientiane – Luangprabang (F,L,M)


Transport til flyplassen for å fly videre til Luangprabang. Rundtur i denne historiske hovedstaden av Laos kongedømme, nydelig beliggenhet ved Mekong omkranset av åser. Besøk Wat Visoun, Wat May, Wat Xieng Thong, Wat Praphuthabat, Ban Phanom landsbyen og Ban Sangkong landsbyen. Lunsj og middag på lokale restauranter.
 

Dag 3: Luangprabang (F,L,M)


Båttur på Mekong elven til Pak Ou grottene kjent som Tham Ting. Stopp for å besøke landsbyen hvor en lager risvin ved Ban Sanghai. Fortsetter videre til Khuang Si fossene, og retur til Luangprabang sent ettermiddag. Her klatrer vi opp 238 siksak trapper til det hellige stupa, That Chomsi og beundrer solnedgangen over Mekong elven der vi har panorama utsikt over Luangprabang. Lunsj og middag på lokale restauranter.
 

Dag 4: Luangprabang – Vientiane (F,L,M)


Besøk til National Museet, tidligere kjent som det Kongelige Palass, som har en stor samling av tidligere historiske nøyaktige fakta og skatter som viser hvor rik den kongelige Trone av Lao var fra de tidligste kongedømmer. Deretter transport til flyplassen for å fly til Vientiane. På slutten av dagen er det tid til shopping på morgenmarkedet. Lunsj og middag på lokale restauranter.
 

Dag 5: Vientiane – SiemReap (F,L,M)


Morgen: Transport fra hotellet for å fly til SiemRiep. Ankomst og transport til hotellet. Besøk til Southern Gate av Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Phimeanakas, Elephants Terrace og Terrace av Leper King.
Ettermiddag: Besøk til Ta Prohm Temple, Angkor Wat temple. Sent på ettermiddagen ser vi solnedgangen og har en fantastisk utsikt over Angkor området ved Phnom Bakheng. Lunsj og middag på lokale restauranter.

 

Dag 6: Siem Reap (F,L,M)


Besøk til Banteay Srey og Banteay Samre templene. Lunsj på lokal restaurant. Videre beøsker vi Roluos Groups: Lolei, Preah Ko og Bakong Templene. Middag på restaurant med Khmer tradisjonelt danseshow.
 

Dag 7: Siem Reap - Ho Chi Minh city, ankomst (M)


Dagen fri inntil transport til flyplassen for videre reise til Ho Chi Minh. Ved ankomst møter vi vår lokale guide på flyplassen. Transport til hotellet. Middag på en sentralt beliggende Vietnamesisk restaurant.
 

 

Dag 8: Ho Chi Minh city tur (F,L,M)


Besøk til Historisk Museum, War Remnants Museum, Notre Dame Cathedral, Post Office, Reunification Palace. Stopp ved en lokal håndverker og lakkeringsverksted for å studere Vietnamesiske håndverkere i arbeid. Lunsj på lokal restaurant. Kjører deretter videre til China town, en pulserende bydel med mere enn en halv million kinesiske innbyggere. Besøk til Thien Hau tempelet og Binh Tay markedet, som alltid er yrende av mennesker. Vi slapper av på 33rd etasje, den høyeste byggningen i HCMC for å beundre den fantastiske utsikten over byen. Middag på Ben Nghe båten.
 

Dag 9: HCMC – Tay Ninh – Cu Chi – HCMC (F,L,M)


Avreise for Tay Ninh, Kaodismens hjemland. Stopper for å se hvordan man lager rispapir og noodler. Besøker den Caodaiske hellige sjø, for å se den daglige seremonien med hunderede av trosfeller deltagere kledd i livlige kostymer i rødt, gult, blått og hvitt som synger religiøse sanger. Lunsj på lokal restaurant. Reiser videre til Cu Chi, tunnelene hvor Vietnameserne brukte å gjemme seg når amerikanske soldater angrep. Tilbake til HCMC. Middag på lokal restaurant.
 

 

Dag 10: HCMC – Mekong Delta – HCMC (F,L)

 

Vi kjører til Vinh Long. Besøker den historiske Vinh Trang pagoda på veien. Tar en båtreise på Mekong elven og An Binh kanalene. Besøker Cai Be flytende marked, et av de typiske trekkene av folkelivet ved Mekongdeltaet. Familiedrevne verksteder som lager fliser og brikker, keramikk, sukkertøy av kokos og rispapir. Kos deg med sesongens tropiske frukter og et tradisjonelt musikkalsk show. Lunsjen på en bondegård. Kjører tilbake til HCMC, og stopper på veien for å besøke Caodai Tempelet. Middag på engen hånd.
 

Dag 11: HCMC – Da Nang – Hoi An (F,L,M)


Transport til flyplassen for å fly videre til Da Nang. Blir hentet ved ankomst og kjører til Hoi An. Her besøker vi den historiske byen Hoi An med Assembly Hall of Cantonese Congregation, historiske byggninger (Phung Hung and Tan Ky hus), Japanske broen og Hoi An markedet. Lunsj og middag på en lokal restaurant.
 

Dag 12: Hoi An – Da Nang – Hoi An (F,L)


Vi tar en båttur på Thu Bon elven og besøker noen typiske landsbyer i området, Kim Bong Carpentry, Thanh Ha Pottery. Lunsj på lokal restaurant. Transport til Da Nang for å se Cham Museet, Marble Mountain og helleristninger. Retur tilHoi An. Middag på egen hånd.
 

Dag 13: Hoi An – Hue (F,L)


Vi kjører til Hue via Hai Van passet. Ankomst Hue og sjekker inn på hotellet. Deretter tar vi en båttur på Huong elven og besøker Thien Mu pagodaen. Lunsj på en flytende restaurant i Hue. Besøker Imperial Citadellet, Tu Duc og Khai Dinh king’s gravsteder. Shopping i Dong Ba markedet. Middag på egen hånd.
 

Dag 14: Hue – Ha Noi (F,L,M)


Transport til flyplassen for en kort flyreise til Ha Noi. Hentes på flyplassen og transport til hotellet. Besøk til Ngoc Son tempelet og Hoan Kiem sjøen, Temple of Literature, Historisk Museum, det historiske kvartalet i Ha Noi og Dong Xuan markedet. Etter middag ser vi et flott vanndukke show.
 

Dag 15: Ha Noi (F,L)


Morgen: Besøk til President Ho Chi Minh‘s Mausoleum, En-Pillar Pagoda, Quan Thanh tempelet, Militær Museet. Lunsj på en lokal restaurant.
Ettermiddag: Besøker vi byen Bat Trang, en tradisjonell landsby der de lager keramikk. Retur til Ha Noi og kvelden fri til egen disposisjon. Middag på egen hånd.

 

 

Dag 16: Ha Noi – Ha Long (F,L,M)


Vi tar et 5-timers cruise på Ha Long Bay, en av verdens kulturarvene, ser Thien Cung grotten, Dau Go grottene, og besøker Dinh Huong øyen, Ga Choi øyen, Canh Buom øyen. De som vil kan her bade på Titop stranden. Sjømatlunsj ombord. Retur til havnen. Vi ligger over i Ha Long.
 

Dag 17: Ha Long – Ha Noi (F,L)


Det er tid til shopping på Ha Long markedet før vi kjører tilbake til Ha Noi og sjekker inn på hotellet. Lunsj underveis. Middag på egen hånd.
 

Dag 18: Ha Noi – hjmereise (F)


Dagen fri inntill transport til flyplassen for avreise tilbake til Norge. 


 

 

Prisen inkluderer:
* Hotell inkvartering som spesifisert på hotell listen med delt dobbelrom, tilsvarende hotell i tilfellet overbooking.
* Måltidene basert på vietnamesisk meny som anvist I programmet.
* Transport med god klima-anlegg bil og buss.
* Alle inngangsbilletter og båt utflukter.
* God erfaring engelsk talende guide.
* Innenriks flybilletter og skatter
* Kaldt mineral vann (1 flaske/person/dag) og kaldt håndkle i løpet av turen.
* En gave/person fra Vietnamtourism HCMC.

Prisen ekskluderer:
* International flybilletter og flyskatter
* Visum gebyr til Viet Nam
* Personlig utgifter og drikker. 

 

 

 

 

 

 

Ring for pris

 

18
Dager
22 88 56 71
ELLER:

Send oss en forespørsel med informasjon om behov og reisedeltakere. Vi legger opp og tilpasser ditt behov. Du vil få svar så fort vi har lest forespørselen

  • Google+ Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
bottom of page